Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir Modern satışları devam ediyor

Gökdemir Modern projesi geniş özellikleri ve modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gökdemir Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 6.000 metrekare alan üzerinde inşa edilen sitede 32 adet daire ve 5 adet villa bulunmaktadır. Bu daireler tek tip 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

6.000 metrekare alan üzerinde inşa edilen sitede 32 adet daire ve 5 adet villa bulunmaktadır. Bu daireler tek tip 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 148 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Blokta 2 adet asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Gökdemir Modern konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Ahi Mesut Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Elvan Caddesi ve 1790 Caddenin tam kesiştiği noktada yükselmektedir. Sosyal donatı alanları, geniş cadde ve bulvarlar, yeşil alan, bahçe ve kent ormanları ile ferah bir yaşam olanağı sunulmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Ankara-Eskişehir yoluna 5 dakika, Ankara çevre yoluna 4 dakika uzaklıktadır.

Gökdemir Modern fiyatları ne kadardır?

Gökdemir Modern projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.890.000 TL ile 2.050.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 264 26 84 veya 0 (532) 013 60 60 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…