Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir West lansmana özel fiyatlarla satışta

Gökdemir West projesi yüksek yaşam standartları sağlayan konut projesidir. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gökdemir Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 332 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gökdemir Grup güvencesi ile inşa edilen projede toplam 332 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 284 tanesi 1 artı 1 ve 48 tanesi 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 54 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 47 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 81 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 71 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır.

Asansör, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. 2 artı 1 dairelerin içerisinde ebeveyn banyolu yatak odası ve giyinme odası bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Gökdemir West konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ankara-İstanbul yoluna ve Batı Bulvarı’na cephe konumdadır. Ayrıca Ankara’nın tüm lokasyonlarına kolay ulaşım sağlayabileceğiniz çevre yoluna 2 dakika mesafededir. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarına ve metro istasyonuna yakın mesafede yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, zincir marketler, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur.

Gökdemir West fiyatları ne kadar?

Gökdemir West projesinde lansmana özel fiyatlar ve kişiye özel ödeme seçenekleri mevcuttur. Fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 54 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.276.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 81 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.716.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 81 91 veya 0 (532) 013 60 60 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…