Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir Yaşam yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta!

Gökdemir Yaşam konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Çankaya İlçesinde yükselen proje Gökdemir Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Gökdemir Yaşam Lüks Daireleri Satışta

Site içerisinde bulunan proje, Çankaya İlçesi Yaşamkent Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Çankaya konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Daire içleri amerikan mutfak, intercom sistemi, ısıcam, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklara sahiptir.

Proje, tek blok ve 56 konuttan meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında 4 adet ticari birim bulunmaktadır. Site içerisinde jeneratör, kapalı otopark, kapıcı, açık otopark, kamera, güvenlik gibi olanaklar bulunmaktadır. Daireler 11+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Çankaya konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

55 metrekare 1+1 tip daireler 1 milyon 495 bin TL,

110 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 495 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında firma bünyesinde özel ödeme seçenekleri ve lansman fiyatları sunulmaktadır. %10 indirim ve hemen tapu imkanı da sunulmaktadır.

 Gökdemir Yaşam nerede hayat buluyor?

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yaşamkent Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje, Ankara Eskişehir yoluna cephe konumdadır. Çevre yoluna 2, Başkent ve Çankaya Üniversitesi kampüslerine 5 dakikalık mesafededir. Ayrıca toplu taşımalara ve metro istasyonuna yakınlığı, günlük ihtiyaçlara yürüme mesafesi oluşuyla dikkat çekmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 264 26 84 ve 0532 01 60 60 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…