Kategoriler
Proje Haberleri

Göksu Park Life fiyatları

Konut projesi Antalya İli, Kepez İlçesi, Göksu Mahallesi’nde yer almaktadır. Göksu Park Life projesi Beta İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılmıştır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Ayrıca söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını beklemektedir.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlamaktadır. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görmektedir. Söz konusu olan proje toplamda 7 bin 500 metrekarelik arsa alanında inşa edilmiştir. Ayrıca proje bünyesinde 56 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılmıştır.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana gelmektedir. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tipine göre planlanmıştır. Göksu Park Life projesinde bulunan konutlar 3+1 olarak inşa edilmiştir. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 151 metrekare olarak alıcılarına sunulmaktadır.

Göksu Park Life fiyatları ne kadar?

Konut projesi kapsamında inşa edilen konutlar, daire tipi ve konutların büyüklüklerine göre ücretlendirilmiştir. Göksu konut projesinde satılık daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 konutların fiyatları 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Göksu Park Life nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutların yer aldığı konut projesi Göksu Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Antalya, Muratpaşa’da Göksu Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Satışların devam ettiği konut projesinde yer alan dairelerin tümü hemen teslim durumundadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 221 35 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…