Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Göktekin G7 2023 Ağustos’ta teslim daireler

Göktekin G7, Adana Çukurova’da yer almaktadır. Göktekin Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Modern ve kullanışlı dairelerden oluşan projede satışlar başladı. Proje detayları, daire özellikleri, konumu ve fiyatı hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Göktekin G7, Adana’nın Kuzey’inde yer almaktadır. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin her biri geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. Her dairede hem ortak kullanım için hem ebeveyn için banyo bulunmaktadır. 3+1 dairelerde yatak odasında ayrıca giyinme odası da mevcuttur. 2+1 dairelerde Amerikan mutfak, 3+1 dairelerde ayrı mutfak yer almaktadır. Dairelerde vestiyer, ankastre set bulunmaktadır. Dairelerin dışa açılan kapıları çelik kapıdır. Zemin olarak parke zemin ve seramik zemin düşünülmektedir. Dairelerin hepsinin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür.

Göktekin G7 7 gün 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış asansör sistemi ile sağlanmaktadır. Fiber internet ve uydu sistemi mevcuttur. Projede çocukların oyun oynaması için oyun parkı bulunmaktadır. Hem kapalı hem açık otopark araçlar için hazırdır.

Göktekin G7 dairelerin fiyatları ne kadar?

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, cami, semt pazarı, hastane, eczaneye yakındır. Uzak yerlere ulaşım için hem özel araç ulaşımı hem de toplu taşıma ulaşımı kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak metro ve otobüs durağı bulunmaktadır.

Göktekin G7 daireleri satışları başlamış durumdadır. İnşaat aşamasında olan projede daire teslimleri Ağustos 2023 olarak düşünülmektedir. 2+1 ve 3+1 olan daireler iki farklı büyüklükte yer almaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir.

2 oda 1 salon dairelerden 112 metrekare kullanım alanı olanı 3 milyon 400 binden başlamaktadır.

136 metrekare kullanım alanı olanı ise şu anda 3 milyon 526 binden başlamaktadır.

3 oda 1 salon dairelerde ise 146 metrekare olanlar 4 milyon 300 binden başlamaktadır.

170 metrekare olanlar ise 4 milyon 600 binden başlayan fiyatlara sahiptir.

Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (322) 458 13 33 ve 0 (532) 476 70 26 numaraları bulunmaktadır. Proje hakkında merak ettiklerinizi de bu numaralardan öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız