Kategoriler
Proje Haberleri

Göktürk Konutları Pendik satışları devam ediyor

İstanbul, Pendik konut projesi Çavuşoğlu Yemenler Yapı Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Pendik İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler topraktan özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daire satışlarında kredi imkanı da sunulmaktadır. Göktürk Konutları Pendik konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Göktürk Konutları Pendik Hangi Özelliklere Sahiptir?

Konut projesi Fatih Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki bloklarda toplam 153 adet daire ve 10 adet ticari birim yer almaktadır. Daire içlerinde pek çok olanak sunulmaktadır. Çamaşır odası, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon ve daha fazlası dairelerde yer almaktadır.

Projenin geniş bir alanı yeşil peyzaj alanlarından oluşmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde çocuk parkı, kamelya, spor alanı gibi olanaklar mevcuttur. Bunların dışında kapalı otopark, güvenlik, kamera sistemi, sığınak, kapıcı gibi imkanlar da bulunmaktadır. Göktürk Konutları Pendik konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 1+1 tip daireler 77, 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 108 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 93 metrekare ile 153 metrekare arasında değişmektedir.

İstanbul Projesi Daire Fiyatları Ne Kadar?

Pendik konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 4 milyon 110 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

95 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 4 milyon 740 bin TL,

105 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 4 milyon 280 bin TL,

153 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 4 milyon 110 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca satışlarda 48 ay senetle faizsiz, bankasız, kefilsiz firma bünyesinde taksit imkanı sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Fatih Mahallesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı yanında yer almaktadır. Ayrıca proje ana yola yakın olduğundan ulaşım sorunu yoktur ve merkezi yerlere de yakın konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0543 548 66 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…