Kategoriler
Proje Haberleri

Göktürk Sitesi 3 yüzde 30 peşinatla 15 ayda teslim

Göktürk Sitesi 3 projesi muhteşem lokasyonda lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Armada Park İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Armada Park İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen proje kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 ultra lüks konut seçeneklerine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi ve jeneratör gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Asma tavan ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır.

Göktürk Sitesi 3 konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Belkız Mahallesi’nde muhtelem bir lokasyonda inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğitim kurumları ve cami mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Göktürk Sitesi 3 fiyatları ne kadardır?

Göktürk Sitesi 3 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Yüzde 30 peşinatla 15 ayda teslim edilecektir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 562 99 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…