Kategoriler
Proje Haberleri

Göl Plus projesi teslim tarihi

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, İnvest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Göl Plus konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

14 katlı 3 bloktan meydana gelen projede, toplam 194 konut mevcut. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri brüt 76 metrekare ila 114 metrekare arasında, projedeki 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise brüt 113 metrekare ila 135 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 75’i satılan konut projesinin, Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Göl Plus konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutların fiyatları 515 bin TL ila 989 bin TL arasında bulunuyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 800 bin TL ila 1 milyon 206 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinde banka kredisiyle ödeme yapabilmek mümkün. Ayrıca yüzde 50 peşinat verip 12 ay vade yapılıyor.

Göl Plus konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı alanı mevcut. Projede çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Konut projesinde ebeveyn banyosu ve balkon da bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi, deniz ve göl manzarasına sahip.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Küçükçekmece Gölü kıyısında, Yalı Caddesi üzerinde hayata geçirilen konut projesi; TEM, E-5 ve 3. Çevreyolu bağlantılarına kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda.

Göl Plus konut projesi, Yalı Cad. Küçükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 244 24 24