Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Class Konak satışları başladı

Golden Class Konak projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Mersin’in Tarsus İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Klas İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blokta 6’şar katlı bina bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blokta 6’şar katlı bina bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 80 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanması yapılmaktadır. Konutlarda ferah yapıda teraslar yer almaktadır. Üstelik antre girişinde vestiyer mevcuttur.

Golden Class Konak konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Mersin’in Tarsus İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Golden Class Konak projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 375.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 585.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (505) 000 08 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…