Kategoriler
Proje Haberleri

Golden Tunç Park satışları başladı

Golden Tunç Park projesi Antalya’nın Aksu İlçesi’nde tasarlanarak yepyeni bir yaşam alanı sunmaktadır. Söz konusu proje Tunç Group tarafından hayata geçirilmektedir. Hem yatırıma hem de oturuma uygun alternatifler sunan projede 2 blok ve toplam 39 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tunç Group kalitesi ile tasarlanan ve ister yatırıma ister oturma uygun alternatifler sunan proje 2.434 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 2 adet blok yükselmektedir. Bloklarda 26 adet 1 artı 1, 8 adet 2 artı 1 ve 5 adet 2 artı 1 dubleks olmak üzere toplam 39 adet daire yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 59 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 116 metrekare olmaktadır. Projenin her köşesinde minimalist tasarım ile birlikte nitelikli malzemeler kullanılmıştır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, Fitness salonu, çocuk yüzme havuzu, yeşil alan, barbekü, çocuk oyun alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. 8 kişilik asansör, merkezi uydu sistemi ve fiber optik internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, Hilton lavabo, asma tavan, gömme klozet, vestiyer ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Golden Tunç Park konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhteşem bir lokasyonda yükselen proje havalimanına, otellere ve Lara plajlarına 5 ile 10 dakikalık mesafededir. Üstelik doğa ve şehir manzarasına sahip projenin çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Golden Tunç Park fiyatları ne kadar?

Golden Tunç Park projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 59 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.649.900 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (242) 345 55 01 veya 0 (501) 358 30 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…