Kategoriler
Proje Haberleri

Gömeç Bostan Konakları satışları başladı

Gömeç Bostan Konakları projesi villa kalitesi ve konforunda yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Balıkesir’in Gömeç İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ema Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde A ve B olmak üzere 2 adet blok bulunmaktadır. A blokta 1 artı 1 daireler yer almaktadır. B blokta ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Villa kalitesi ve villa konforu sağlayan projede A ve B olmak üzere 2 adet blok mevcuttur. A blokta 1 artı 1 daireler yer almaktadır. B blokta ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 73 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 113 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 197 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve yeşil alan bulunmaktadır. Ayrıca projenin devamında hobi bahçesi eklenecektir. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gömeç Bostan Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Balıkesir’in Gömeç İlçesi Yaya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir.

Gömeç Bostan Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Net büyüklüğü 113 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 637 28 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…