Kategoriler
Proje Haberleri

Gordion Altın Orman daire tipleri

İzmir’in Bornova ilçesinde, Gordion Grup imzasıyla hayata geçirilen Gordion Altınorman konut projesi, toplam olarak 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 blokta toplam 1215 adet dairenin yer aldığı konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 53 metrekare ila 61 metrekare arasında, 2+1 tipteki daireler 86 metrekare ila 93 metrekare arasında ve 3+1 tipteki daireler ise 107 metrekare ila 147 metrekare arasında büyüklüklere sahip. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de mevcut. Projedeki 3+1 dubleks tipteki daireler 60 metrekare ila 143 metrekare arasında büyüklüklerde tasarlandı.

Konut projesinin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Gordion Altınorman konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 3+1 tipteki daireler ise 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Gordion Altınorman konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Projenin 26 bin metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; çevre yoluna 1,5 kilometre, otogara 2,5 kilometre, Yaşar Üniversitesi’ne 4,5 kilometre, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 5 kilometre, Konak’a 6 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na ise sadece 15 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Gordion Altınorman konut projesi, Meriç Mahallesi 4557/1 Sokak No: 18, 35080 Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgiler için 444 4 521’yi arayabilirsiniz.