Kategoriler
Proje Haberleri

Granada 75 hemen teslim satışları devam ediyor

Granada 75 Diyarbakır’da yer alan bir projedir. Proje Diyarland İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Akıllı ev sistemleri ile donatılmış çok sayıda daireden oluşan projede satışlar devam ediyor. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, yapıları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Granada 75 toplam 38 bin 100 metrekare arsa üzerinde inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde toplam 10 adet blok vardır. Bloklarda büyüklükleri değişik 274 adet daire vardır. 6 adet blok4 oda 1 salon, 4 adet blok ise 3+1 olarak hazırlanmıştır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanımı için uygundur. Konutların hepsinde bir adet ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosuna bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Yatak odasında banyoya ek olarak giyinme odası da vardır. Mutfak ve salon ayrıdır. İç kapılar özel tasarımlıdır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Dairelerde gömme dolap ve vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır.

Granada 75 sitesi 7 gün 24 saat güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Güvenlik sistemlerine ek olarak kameralı güvenlik de bulunmaktadır. Araç park etmek için açık otopark vardır. Ayrıca misafir araçlarının park edilmesi için de özel otopark alanı vardır.

Granada 75 sosyal donatıları ve satışları

Projede farklı sosyal donatılar bulunmaktadır. Spor yapmak için basketbol sahası, futbol sahası, spor salonu, bisiklet parkuru ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Ayrıca özel ısıtmalı yüzme havuzları da bulunmaktadır. Havuzlar hem bay hem bayanlar için ayrı olarak bulunmaktadır. Site içinde çocuklar için özel oyun alanı, fitness salonu ve sauna da ayrıca bulunmaktadır.

Granada 75 projesinde dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 150 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon daireler 2 milyon 350 binden  başlamaktadır. 178 metrekare kullanım alanına sahip 4 oda 1 salon daireler ise şu anda 2 milyon 850 binden başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 282 30 04 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız