Kategoriler
Proje Haberleri

Green & Blue Bolu’da yükseliyor

Green & Blue Bolu merkezde yer alan bir projedir. Bölgede başarılı çok sayıda projeye imza atmış olan Alemdar İnşaat tarafından hayat geçirilmektedir. Projede farklı büyüklüklerde daireler yer almaktadır. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve projeler hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Green & Blue toplam 5.927 metrekare arsa üzerinde inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde 4 adet blok vardır. Bloklarda toplam 90 adet daire vardır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Bütün dairelere dışarı açılan balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanıma müsaittir. Daire dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. Konutlarda hilton banyo vardır ve vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Dairelerde ısınma doğalgaz kombi ile yapılmaktadır.

Green & Blue projesinde 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Araçların park etmesi için kapalı otopark alanı vardır. Kapalı otopark alanında her daire için ayrılmış özel alanlar vardır. Otopark katında ayrıca her daire için depo alanı da vardır. Proje içinde çocukların güvenle oyun oynayabilecekleri özel bir bahçe bulunmaktadır. Bu bahçede çocuklar oyun oynarken yetişkinlerin de sohbet etmesi için özel dinlenme alanları hazırlanmıştır.

Green & Blue konum avantajları ve satışları

Proje merkezi bir konumdadır. Okul, eczane, sağlık ocağı, hastane, alışveriş merkezi, cami, market, manav, semt pazarı yürüme mesafesindedir. Proje ayrıca Abant’a 33,6 km, Gölcük’e 15,1 km, Yedigöller’e 46,5 km, Kartalkaya’ya 41,8 km ve İstanbul’a 255 km uzaklıktadır.

Green & Blue projesinde farklı büyüklüklerde dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları şu anda 745 binden başlamaktadır. Bu fiyatlar dairelerin büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca zaman içinde de dairelerin fiyatlarında değişme olmaktadır. Güncel fiyatları ve ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Daireleri uzaktan görmek için görüntülü arama ile gezme imkanı da sunulmaktadır. Bunun için de yine firmayı aramanız gerekmektedir. Hem proje hakkında bilgi almak hem de görüntülü arama ile gezmek için 0 (374) 213 16 28 ve 0 (532) 692 51 64 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan proje ve proje dairelerine dair ek olarak bilgiler alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız