Kategoriler
Proje Haberleri

Green Hill Villa Alanya satışları başladı

Green Hill Villa Alanya projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özçiçek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 39 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 39 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 370 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların net büyüklüğü 290 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 2 adet otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness salonu, spor alanları ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üstelik villalarda 2 adet banyo yer almaktadır. Proje natamam vaziyette olup satın alan kişilere özel istedikleri şekilde yapılıp teslim edilmektedir.

Green Hill Villa Alanya fiyatları ne kadar?

Green Hill Villa Sitesi projesinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Brüt 370 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 9.170.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Green Hill Villa Alanya nerede yer alıyor?

Proje, Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Altınkale Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 410 28 28 veya 0 (532) 689 32 39 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…