Kategoriler
Proje Haberleri

Green Life Yeşilçatma satışları devam ediyor

Green Life Yeşilçatma projesi Çorum, Osmancık’ta yer almaktadır. Konut projesinin yapımcı firması Green Life’dir. Farklı büyüklüklerde dairelerin yer aldığı projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve satış fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Green Life Yeşilçatma projesi toplam 3600 metrekare alan üzerinde yer almaktadır. 2000 metrekareliği yeşil alana ayrılan projede 72 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlardan hem yaz hem kış aylarında temiz hava almak mümkündür. Dairelerden 2 oda 1 salon olanlarında sadece bir adet banyo bulunmaktadır. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olanlarda ise 2 adet banyo bulunmaktadır. Banyolardan bir tanesi ortak kullanım banyosudur. Diğeri ise yatak odası içinde bulunan ebeveyn banyosudur.

Green Life Yeşilçatma projesinde araç park etmek için özel otopark alanı bulunmaktadır. Hem açık hem kapalı olarak tasarlanan bu alanlarda araç park etmek mümkündür. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun alanları vardır. Ayrıca yüzme havuzu ve fitness salonunda spor yapma imkanı bulunmaktadır. Bunlara ek olarak toplantı odası, kapalı oyun alanları, stüdyo ve konsol oyunları ve internet odası gibi özel alanlar da vardır.

Green Life Yeşilçatma projesi daire fiyatları

Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Daireler anlaşmalı bankalardan krediye uygundur. Uzaktan konutları gezmek için görüntülü arama ile daire gezme imkanı sunulmaktadır. Bunlara ek olarak uygun koşullarda takas ile de daireler satılmaktadır.

Green Life Yeşilçatma projesinde 2 oda 1 salon daireler 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 50 bine satılmaktadır. Son olarak ise 4 oda 1 salon en geniş daireler 1 milyon 200 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu sebeple güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje hakkında detay almak için 0 (535) 014 69 04 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…