Kategoriler
Proje Haberleri

Greenside Sitesi satışları başladı

Greenside Sitesi projesi doğa ile iç içe, nezih ve konforlu yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akalan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 10 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 4 artı 1 dubleks konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akalan İnşaat tarafından yükselen proje kapsamında 10 adet blok bulunmaktadır. Bloklarda ise 4 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 255 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde çocuk oyun parkı ve açık yüzme havuzu yer almaktadır. Asansör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerin alt katında; salon, mutfak, tuvalet, 1 adet yatak odası ve 2 adet balkon bulunmaktadır. Üst katında ise; ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet yatak odası ve 2 adet balkon yer almaktadır.

Greenside Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Kurtuluş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehrin kargaşasından uzakta elit bir lokasyonda yer almaktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Greenside Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 255 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.930.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 452 50 27 veya 0 (532) 207 30 95 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…