Kategoriler
Proje Haberleri

Gül Villaları Menderes hemen teslim satışta

Gül Villaları İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan bir projedir. Villalardan meydana gelen proje Nekan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden villaların büyüklükleri, özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Gül Villaları toplam 1229 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 6 adet villa bulunmaktadır. Villalar 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. 2 katlı olarak tasarlanan villaların ön taraflarında bahçe bulunmaktadır. Bu bahçe alanında oturmak, dinlenmek vakit geçirmek mümkündür. Bahçelerin dışında villaların ikinci katlarında balkonları bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak manzara izlemek mümkündür. Amerikan mutfaklarda ankastre set bulunmaktadır. Mutfaklarda da özel mutfak doğalgazı vardır. Villaların hepsinde ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Bütün villalarda vestiyer de hazır olarak yer almaktadır. Konutların kışın ısınması için doğalgaz kullanılmaktadır. Doğalgaz kombileri konutlarda hazırdır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Kombiler gibi klimalar da konutlarda hazır olarak mevcuttur.

Gül Villaları güvenliği için kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Villalar hem ses hem ısı yalıtımına uygun olarak inşa edilmektedir. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için hidrofor ve su deposu vardır. Villa sakinlerinin ortak kullanım alanı olarak yeşil alan ve ortak yüzme havuzu bulunmaktadır. Açık olan bu yüzme havuzunda yaz aylarında villa sakinleri yüzerek eğlenmektedir.

Gül Villaları konum özellikleri ve satışları

Projede yer alan villalar hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşımda avantajlıdır. Toplu taşıma araçları olarak minibüs, dolmuş, otobüs kullanılmaktadır. Proje şehir merkezine 2 kilometre mesafededir. Özel okul ve devlet okullarına 6 kilometre, Optimum AVM’ye 9,5 kilometre, Adnan Menderes Havalimanına 5 kilometre mesafededir.

Gül Villaları 3 oda 1 salondan oluşan teraslı villalardır. Bu villaların brüt kullanım alanı 135 metrekare, net kullanım alanı ise 110 metrekaredir. Satışları devam eden villalar şu anda 3 milyon 500 binden satılmaktadır. Ancak fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ek olarak proje hakkında bilgileri firmadan öğrenebilirsiniz. Bunun için 0  (546) 409 19 25 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız