Kategoriler
Proje Haberleri

Gülfa Mamik Konakları satışları başladı

Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Başiskele konut projesi Gülfa İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Kocaeli’de inşasına başlana Gülfa Mamik Konakları projesinde ön satışlara da başlanmış durumdadır. Gülfa İnşaat tarafından inşa edilen  projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık daire tipleri neler? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri nelerdir?

Kocaeli konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Başiskele konut projesindeki konut blokları yatay mimaride ve 4 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Konut projesi içerisinde 2+1 tip daireler, bahçe dubleksi daireler yer almaktadır. Projede bunların dışında ayrıca çatı dubleksi daireler de yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler brüt 118 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip dairelerin net olarak büyüklükleri ise 105 metrekare olarak projelendirilmiştir. Yuvacık, Fatih Mahallesi’nde yer alan konut projesinde toplam 34 adet konut yer almaktadır. Asansör, açık otopark,  süs havuzu, yeşil alan da projede bulunmaktadır. Ayrıca proje içerisinde bay – bayan kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna gibi özellikler yer almaktadır.

Gülfa Mamik Konakları fiyatları ne kadar?

Gülfa Mamik Konakları projesinde yer alan dairelerin fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede yer alan dairelerin fiyatları 540 bin TL’den başlamaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygun durumdadır.

Proje nerede yer alıyor?

Başiskele konut projesi Fatih Mahallesi, Yeşil Doğa Sokak, No: 5, Başiskele / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Yuvacık barajı, Menekşe Yaylası ve Beşkayalar Tabiat parkına yakın bir konumda yer almaktadır. Projenin satış ofisi ise Çenedağ Mahallesi, Gündoğdu Sokak, No:10 Derince / Kocaeli adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0541 713 74 95 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…