Kategoriler
Proje Haberleri

Güllü Hanım Konakları satışları başladı

Güllü Hanım Konakları projesi modern tasarımı ve ayrıcalıklı yaşam olanakları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Coşkun Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks konut tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 97 ile 117 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 116 metrekare ile 162 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 163 metrekare ile 233 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 199 metrekare ile 235 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Ortak alan içerisinde oturma alanları ve yeşil alan yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Güllü Hanım Konakları konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Körpeşler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Güllü Hanım Konakları fiyatları ne kadardır?

Güllü Hanım Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 97 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.260.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 235 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.055.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (380) 524 98 99 veya 0 (530) 523 56 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…