Kategoriler
Proje Haberleri

Güloğlu Sitesi Kocaeli satışları başladı

Güloğlu Sitesi Kocaeli projesi modern konsepti ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uygul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 normal ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uygul İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 4 blok ve 32 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 normal ve dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 119 ile 123 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 134 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Fiber internet altyapısı ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde High gloss mutfak dolapları, Çimstone tezgah ve üçlü ankastre set bulunmaktadır. Banyoların içerisinde asma klozet ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Salonda asma tavan ve led spot aydınlatma kullanılmıştır. Ayrıca dubleks konutların merdivenlerinde spot aydınlatma kullanmıştır.

Güloğlu Sitesi Kocaeli konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Karaköprü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde zincir marketler, alışveriş merkezi, semt pazarı, park alanı ve cami bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Güloğlu Sitesi Kocaeli fiyatları ne kadardır?

Güloğlu Sitesi Kocaeli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 119 ile 123 metrekare arasında olan 3 artı 1 normal dairelerin fiyatı 1.115.000 TL ile 1.215.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 134 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.215.000 TL ile 1.265.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 226 43 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…