Kategoriler
Proje Haberleri

Gülpark Yuvam güncel fiyatlarla satışta

Gülpark Yuvam projesi incelikle düşünülmüş şık detayları ve yüksek standartlardaki konforlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Bayrampaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gül inşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.267 metrekarelik alan üzerinde 3 blok, 159 adet daire ve 30 adet cadde mağazası bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Modern mimari tasarımı ve şık yaşam alanları ile dikkat çeken proje 8.267 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 13 katlı 3 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 159 adet daire ve 30 adet cadde mağazası yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 olmak üzere 3 farklı tipte tasarlanmıştır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 121,66 metrekaredir. 3 artı1 dairelerin büyüklüğü brüt 151,89 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 192,97 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve fitness merkezi, bulunmaktadır. Bununla birlikte sosyalleşme ve alışveriş alanları evinizin sadece bir adım ötesinde yer almaktadır. Projede bulunan mağazalar, aynı zamanda dışarıdan gelen ziyaretçilere de hizmet vermektedir. Konutların tamamı merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca bütün konutlarda balkon ve özel kiler alanı mevcuttur.

Gülpark Yuvam konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Bayrampaşa İlçesi Altın Tepsi Mahallesi’nde yer almaktadır. Merkezi bir konumda yükselen proje E-5 ve ana arterlere çok yakın bir konumda yer almaktadır. Üstelik metrobüs, otobüs durakları ve daha birçok toplu taşıma aracı oldukça yakın mesafede yer almaktadır.

Gülpark Yuvam fiyatları ne kadar?

Gülpark Yuvam projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 121 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 212 567 68 68 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…