Kategoriler
Proje Haberleri

Gülpetek Rosa Deluxe Maltepe’de yükseliyor

Gülpetek Rosa Deluxe konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Maltepe İlçesinde yükselen Gülpetek İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Site içerisinde bulunan proje, Maltepe İlçesi Altayçeşme Mahallesi üzerindeki 5 bin 100 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projenin 3 bin 400 metrekarelik kısmı yeşil alana ayrılmıştır. Aynı zamanda Gülpetek Rosa Deluxe modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, ısıcam, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi olanaklara sunulmaktadır. Ayrıca proje 3 blok ve 126 daireden meydana gelmektedir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kamelyalar, basketbol sahası gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca projede güvenlik, kapalı otopark, yürüme parkurları gibi donanımlar da yer almaktadır. İstanbul Tuzla konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1 ve 4+2 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 115 metrekare ile 230 metrekare arasında değişmektedir.

Gülpetek Rosa Deluxe fiyatları ne kadar?

Gülpetek Rosa Deluxe konut projesi, Maltepe, Altayçeşme Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje E-5’e yürüme mesafesinde, metro, minibüs, otobüs duraklarına çok yakındır. Bunun dışına Maltepe Devlet Hastanesi’nin altına, Ersoy Hastanesinin yakınında konumlandırılmıştır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

70 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

75 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

85 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 425 bin TL’den başlamaktadır.

150 metrekare brüt alana sahip 3+2 tip dairelerin fiyatları 5 milyon TL’den başlamaktadır.

160 metrekare brüt alana sahip 3+2 dublekslerin fiyatları 5 milyon 890 bin TL’den başlamaktadır.

115 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları 6 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

190 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 dublekslerin fiyatları 7 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 230 metrekare alana sahip 4+2 dublekslerin fiyatları 9 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 517 88 61 ve 0535 235 75 21 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…