Kategoriler
Proje Haberleri

Gültekin Best Menemen’e değer katıyor

Gültekin Best konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Menemen İlçesinde yükselen proje Gültekin İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Menemen İlçesi 30 Ağustos Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İzmir konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir. Ayrıca daire içlerinde asansör çağırma sistemi, ankastre set, klima, panjur, görüntülü diafon, ebeveyn banyosu, vestiyer gibi olanaklar mevcuttur.

Proje iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 120 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında geniş peyzaj alanları, açık-kapalı yüzme havuz, fitnees salonu, kapalı-açık çocuk oyun alanı, basket sahası, tenis kortu gibi olanaklar sunulmaktadır. Bunların dışında ayrıca kameralı güvenlik, güvenlikli site girişi, kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonu, jeneratör gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Gültekin Best fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde satışları devam eden;

120 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 350 bin TL

150 metrekare 3+1 tip daireler 1 milyon 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Gültekin Best nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir İli, Menemen İlçesi, 30 Ağustos Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 362 06 36 ve 0532 365 17 63 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…