Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Gültekin Pera Çiğli peşin alımlarda yüzde 10 indirim

Gültekin Pera Çiğli projesinde kampanyalı satış avantajları ile birlikte kullanışlı yaşam alanları sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gültekin Pera İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet blok yükselmektedir. Bloklarda ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan farklı seçeneklerde daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gültekin Pera İnşaat imzası taşıyan proje 6.130 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 164 adet daire yer almaktadır. Pera 1 isimli blokta 1 artı 1 daireler bulunmaktadır. Pera 2 ve Pera 3 isimli bloklarda ise kapalı mutfak 2 artı 1, açık mutfak 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler yer almaktadır. Üstelik dairelerin büyüklüğü ise brüt 54 metrekare ile 152 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, peyzaj alanı ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. 2 adet asansör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, vestiyer, ebeveyn banyosu, giyinme odası, elektrikli panjur sistemi ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır. Spot ve led aydınlatma uygulaması ile duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra salon ve yatak odasında birinci sınıf parke uygulaması yapılmaktadır.

Gültekin Pera Çiğli konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çiğli İlçesi Balatçık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kent merkezine yakın konumda yer alan proje park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. İzban Egekent durağına 60 metre, yapılmakta olan Çiğli Tramvay Hattına 130 metre mesafededir. Ayrıca Bölge Hastanesine 600 metre, kapalı pazar yeri 750 metre, Katip Çelebi Üniversitesi ve Çevre yolu bağlantısı 1,7 kilometre uzaklıktadır.

Gültekin Pera Çiğli fiyatları ne kadar?

Gültekin Pera Çiğli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı mevcuttur. Brüt 54 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 362 06 36, 0 (232) 362 52 44 veya 0 (530) 600 45 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…