Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüşçay Evleri uygun ödeme koşulları ile satışta

Gümüşçay Evleri Giresun Eynesil’de yer alan bir projedir. Proje Aycı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daireler hemen teslim olarak uygun ödeme koşulları ile satılmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Gümüşçay Evleri 9 katlı tek blok olarak yükselmektedir. Bu blokta 3 oda 1 salon lüks daireler yer almaktadır. Dairelerin hepsi aynı büyüklükte tek tiptir. Bütün dairelerin kendine özel balkonu vardır. Geniş tasarımlı olan bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında deniz ve doğa manzaraları izlenmektedir. Daire içlerinde özel tasarımlı iç kapılar kullanılmaktadır. Dış kapı olarak ise çelik kapı vardır. Mutfak ve salon ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set bulunmaktadır. Ortak banyo dışında ayrıca ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde özel bir alanda yer almaktadır. Banyolarda duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Ayrıca tüm dairelerde gömme dolap da hazır olarak mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır.

Gümüşçay Evleri kameralı güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Araç parkı için site içinde kapalı otopark alanı vardır. Daire ve binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Kışın ısınmak için doğalgaz kullanılmaktadır. Dairelerde kombiler hazırdır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Gümüşçay Evleri konum avantajı ve satışları

Proje merkezi konumdadır. Okul, market, sağlık kurumları, eczane, manav, alışveriş merkezi gibi alanlara yakındır. Uzak yerlere ulaşım içinde hem özel araç hem toplu taşıma kullanma avantajı vardır. Projede bulunan evler 3 oda 1 salondur. Brüt 135, net 113 metrekare kullanım alanına sahip dairelerdir. Şu anda fiyatları 599 binden başlamaktadır.

Gümüşçay Evleri banka kredisi kullanımına uygundur. Uygun şartlarda takas imkanı bulunmaktadır. Uzakta bulunan alıcılar için görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve daha fazla bilgi için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (372) 252 13 00 ve 0 (532) 240 06 07 numaraları bulunmaktadır. Daireler hakkında merak ettiğiniz bilgileri ek olarak bu numaralardan alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız