Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Günbatımı Konakları Gaziantep indirim kampanyası fırsatı

Günbatımı Konakları Gaziantep projesi Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ev Center İnşaat Sanayi ve Ticaret şirketi tarafından hayata geçirilen proje, şu anda inşaat aşamasındadır. Teslimlerine 2023 yılı Eylül ayında başlanacak olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve satışlarındaki avantajlar hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Günbatımı Konakları toplam 13.850 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 7 katlı 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 87 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin hepsi tek tip olup 2,5+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Balkonlar geniş olarak tasarlanmış olup hem yaz hem kış aylarında oturmak için müsaittir. Konutlarda güvenlik için dış kapı çelik kapıdır. Daire içlerinde duvar kağıdı kaplamaları uygun bölümlerde mevcuttur. Banyo olarak hem çocuk banyosu hem de ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini hazır olarak mevcuttur. Mutfaklarda ise ankastre ve mutfak doğalgazı vardır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı vardır. Elektrik ve su kesintileri için önlemler de özel olarak alınmış durumdadır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için su deposu ve hidrofor vardır.

Günbatımı Konakları güvenliği için 24 saat güvenlik hizmeti vardır. Araçların parkı için açık otopark bulunmaktadır. Spor yapmak için basketbol sahası vardır. Ayrıca çocuklar için de güvenle oyun oynayabilecekleri oyun parkı planlanmaktadır. Katlara iniş çıkış için binalarda asansör sistemi mevcuttur. Asansör sistemi engellilere uygun olarak tasarlanmaktadır. Asansörün dışında engelliler için merdiven, park ve araç park yeri de özel olarak düşünülmektedir.

Günbatımı Konakları konumu ve satışları

Proje muhit olarak önemli yerlere yakın bir konumdadır. Hastane, okul, market, pazar, eczane, cami gibi önemli yerlere yakındır. Uzak mesafelere ulaşım için ayrıca de otobüs ve minibüs durağı mevcuttur. 30 6 2023

Günbatımı Konakları projesindeki daireler brüt 130, net 112 metrekare büyüklüğe sahiptir. Dairelerin fiyatları şu anda 1 milyon 200 binden başlamaktadır. Satışlarda kredi kullanma imkanı vardır. Ayrıca yüzde elli peşinat verilmesi halinde her 150 bin TL’ye daire fiyatı üzerinden yüzde 1 iskonto yapılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme avantajları hakkında ek olarak bilgiyi 0 (342) 999 60 04 ve 0 (532) 670 30 27 numaralarından alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…