Kategoriler
Proje Haberleri

Gündoğumu Blue Life satışları devam ediyor

Gündoğumu Blue Life projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sinop’un Türkeli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Göksu Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 ve 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 90 metrekare ile 115 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi, bina şifreli giriş ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 10 kişilik asansör, çevre düzenlemesi, oturma bankları ve çöp kovaları gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca engelli bireylere uygun asansör ve rampa girişi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar kat kaloriferli yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Frenli Ray & menteşe akrilik kapak dolaplar yapılmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf derzli 8 cm süpürgelik parke uygulanmaktadır. Oturma odasında led aydınlatmalar kullanılmıştır. Antrede gece loş yerden aydınlatma kullanılmıştır. Ayrıca antre girişinde portmanto yer almaktadır.

Gündoğumu Blue Life konumu hakkında

Proje, Sinop’un Türkeli İlçesi Gemiyanı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Belediye Gündoğumu Sosyal Tesisleri mevkinde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir.

Gündoğumu Blue Life fiyatları ne kadardır?

Gündoğumu Blue Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 300.000 TL nakit, geri kalan 24 ay aylık ödeme vade imkanı ile
peşin ödeme yüzde 5 indirim fırsatı sunulmaktadır. Daire fiyatları bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 ile 115 metrekare arasında olan 2 artı 1 ve 3 artı 1 dairelerin fiyatı 725.000 TL ile 1.100.000 TL arasında değişmektedir. Projede araba, pikap, arsa, iş makinası gibi her türlü araç ve gayrimenkul piyasa değerinde takas olarak değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (368) 671 33 94 veya 0 (532) 747 29 10 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…