Kategoriler
Proje Haberleri

Günebakan Evleri Silivri satışları başladı

Günebakan Evleri Silivri projesi konforlu yaşam alanları ve kaliteli yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ünsoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 112 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 102 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Üstelik birinci kalite malzemeler kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Günebakan Evleri Silivri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik pek çok lokasyona yakın bölgede konumlandırılmıştır.

Günebakan Evleri Silivri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 728 66 20 veya 0 (535) 879 41 42 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…