Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Güneş Alsancak Eylül’de teslim daire satışları

Güneş Alsancak projesi Kayseri ili, Kocasinan Mahallesinde yer almaktadır. Geniş ve ferah dairelerden oluşan proje Güneş Yapı Beton tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden dairelerin fiyatları, özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Güneş Alsancak Kayseri’nin önemli bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Geniş dairelerin bulunduğu projede 4 oda 1 salon dairelerin satışları devam etmektedir. 14 katlı olan binada farklı konumlarda ve cephelerde daireler bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Salon ve mutfak ayrı şekilde tasarlanmaktadır. Mutfaklarda özel tasarım mutfak dolapları bulunmaktadır. Dairelerde bir adet ortak kullanımlı, bir adet ebeveyne özel banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır ve duş içinde hazırdır.

Güneş Alsancak projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Daire içinde odalarda asma tavan bulunmaktadır. Daire iç kapıları da özel tasarımlı ve kullanışlıdır. Dış kapılar ise çelik kapı olarak hazırlanmaktadır. Projede yer alan dairelerin her birinde pimapen camlar kullanılmaktadır.

Güneş Alsancak daireleri satışları

Proje merkezi konumdadır. Kayseri merkeze sadece 5 dakika mesafede yer almaktadır. Bu sebeple market, cami, lise, ilkokul, ortaokul, sağlık ocağı, eczane, hastane, alışveriş merkezi, kafe gibi yerlere çok yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım konusunda da avantajlı konumda yer almaktadır. Uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılabilir. Özel araç ile ulaşımda cadde ve anayollar bulunmaktadır. Toplu taşıma olarak minibüs, otobüs, dolmuş duraklarının yakınında bulunmaktadır.

Güneş Alsancak Kayseri daireleri 4 oda 1 salondur. Brüt 215 metrekare, net 155 metrekare olan dairelerin fiyatları konumlarına ve bulundukları kata göre değişmektedir. Şu anda en düşük fiyat olarak 1 milyon 975 bin verilmektedir. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu sebeple en güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçmek gerekir. Proje için 0 (549) 549 25 44  numarası bulunmaktadır. Bu numaradan hem daireler hakkında bilgi alabilir, hem de fiyatları öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız