Kategoriler
Proje Haberleri

Güneş Yaka Alacaatlı satışta

Güneş Yaka Alacaatlı projesi, Ankara’nın önde gelen inşaat firmalarından Vezir İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen prestijli bir konut projesidir. 30 yıllık deneyim ve profesyonellikle tasarlanan bu proje, Ankara İli’nin Çankaya İlçesi, Dodurga Mahallesi’nde yer almaktadır. Alacaatlı konut projesi hakkında daha fazla bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje Özellikleri

Alacaatlı konut projesi, 7.317 m² arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. Konut projesinin toplam inşaat alanı ise 5.402,73 m²’dir. Bu proje, geniş bir alana yayılmıştır.

Güneş Yaka Alacaatlı, 5 katlı tek bir konut bloğu ve 6 adet villadan oluşan benzersiz bir konut projesidir. Her ayrıntı özenle düşünülerek tasarlanmıştır.

Otopark ve Çocuk Oyun Alanı

Proje, 24 araçlık açık otopark ve 10 araçlık kapalı otoparkla donatılmıştır. Ayrıca, çocukların güvenli ve keyifli vakit geçirebileceği 200 m²’lik bir oyun alanı da bulunmaktadır.

Konut Tipleri neler?

Daireler 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 215 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir.

6+1 Villalar: Villalar ise; bahçe katı, zemin kat ve 1. kat olmak üzere 3 katlı ve 6+1 tipinde tasarlanmıştır.

Daire Özellikleri neler?

Güneş Yakalılar için tasarlanan daireler, modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn edilmiştir. Özellikleri şunlardır:

Projede yer alan dairelerde, giyinme odası, gömme dolap, geniş koridor, alüminyum doğrama, vestiyer yer almaktadır. Ayrıca ebeveyn banyosu, çelik kapı, amerikan mutfak, teras, laminat zemin, spot aydınlatma yer almaktadır. Bunların dışında parke zemin, pvc doğrama, amerikan kapı, armatür musluk batarya, davlumbaz ve kombi mevcuttur.

Güneş Yaka Projesi Alacaatlı’da yer almasıyla birlikte, Yaşamkent, Çayyolu, Beytepe ve Beysukent gibi popüler bölgelere çok yakın bir mesafede bulunmaktadır. Ayrıca konut sahipleri, şehirdeki tüm önemli noktalara kolayca erişebilmektedir.

Güneş Yaka Alacaatlı Fiyatları ne kadar?

Alacaatlı konut projesindeki 4+1 daireler, 215 metrekare brüt, 195 metrekare net alana sahiptir. 4+1 tip bahçe katı daireler 6 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 4+1 normal kat dairelerin fiyatları ise 7 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca, 6+1 villalar brüt 530, net ise 440 metrekare büyüklüğe sahiptir. 6+1 villalar ise 19 milyon TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini beklemektedir.

Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 2024 yılı Mayıs ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Alacaatlı konut projesi, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayan, özel konut seçenekleri sunan bir projedir. Ayrıca Ankara’nın gözde bölgelerinden birinde bulunmaktadır. Ve geniş daire ve villa seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

İletişim Bilgileri

Projeyi daha yakından incelemek veya bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Bu projeyle ilgili detaylı bilgi için 0532 294 55 06 ayrıca 0312 285 56 57 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…