Kategoriler
Proje Haberleri

Hadımköy Loft daire teslimleri başlıyor

Hadımköy Loft, İstanbul’un prestijli bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Karlıdağ İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daireler 2022 yılı Eylül ayında teslim edilecek şekilde inşa edilmektedir. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve fiyatları haberin devamındadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Hadımköy Loft, toplam 3.500 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 54 adet konut bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. 2+1 daireler yatak odası, ebeveyn odası, mutfak, koridor, balkon ve banyodan meydana gelmektedir. 3+1 dairelerde bunlara ek olarak oturma odası, çamaşır odası ve ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Dairelerin hepsinde girişte vestiyer vardır. İç kapılar özel tasarımlı, dış kapılar ise çelik kapıdır. Spot aydınlatma ile  daha modern bir görünüm elde edilmiştir. Daireler ferah ve geniş olarak hazırlanmaktadır. Isı ve ses yalıtımı mevcuttur. Su kesintisi için su deposu ve hidrofor mevcuttur. Elektrik kesintisi için jeneratör vardır.

Hadımköy Loft projesinde katlara iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti vardır. Kameralı güvenlik sistemi mevcuttur. Çocuklar için oyun parkı tasarlanmaktadır. Site içerisinde yeşil peyzaj alanları bulunmaktadır. Ayrıca spor salonu ve yürüme parkurları da bulunmaktadır. Araç parkı için hem site sakinleri hem misafirleri için açık otopark mevcuttur. Daireler hem oturmak için hem de yatırım için uygundur.

Hadımköy Loft konum özellikleri ve satışları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Semt pazarı, cami, lise, ortaokul, ilkokul, hastane ve eczaneye yakındır. Kanal İstanbul’a sadece 5 dakika mesafededir. İstanbul Havaalanına ise 15 dakika uzaklıktadır. Hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşıma elverişli bir konumdadır.

Hadımköy Loft projesinde 2+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam etmektedir. 2 oda 1 salon daireler 78 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda fiyatları 1 milyon 700 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler 107 metrekare kullanım alanına sahiptir. Fiyat olarak 2 milyon 300 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bunun için en güncel fiyatları firmayı arayarak alabilirsiniz. Fiyatlara ek olarak merak ettiğiniz soruları da bu numaradan öğrenebilirsiniz. Proje için 0 212 281 61 61 ya da 0 507 555 61 61 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerini de göz atmak için tıklayınız