Kategoriler
Proje Haberleri

Hakyapı Onlife projesinde 60 ay 0 faizle ödeme

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Hak Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Hakyapı Onlife konut projesi, toplam 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 10 blokta toplam 430 adet daire bulunuyor. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 85 metrekare ila 108 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler ise 128 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlanıyor.

Konut projesinin Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Hakyapı Onlife konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1’ler 316 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1’ler ise 518 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 10 peşinat verip 60 ay yüzde sıfır faizle vade yapabilmek mümkün.

Hakyapı Onlife konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, sauna, koşu parkuru, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Burçin Yazar Hatıra Ormanı’na komşu konumda yükseliyor. İstanbul’un ana yollarına uzak bir noktada yükselen projeden D-100 otoyoluna otomobille ulaşmak yarım saat sürüyor. Merkezi bir konuma sahip olmayan projenin içinde minik bir çarşı var.

Hakyapı Onlife konut projesi, Velibaba Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesi, No: 64 Pendik, İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere  444 1 620 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.