Kategoriler
Proje Haberleri

Halim Aydın Ovacık Levanten Evleri Çeşme’de yükseliyor

Halim Aydın Ovacık Levanten Evleri projesi İzmir İli, Çeşme İlçesi’nin Ovacık bölgesinde yer almaktadır. Konut projesi Halim Aydın tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projenin özellikleri, daire tipleri gibi detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Halim Aydın Ovacık Levanten Evleri projesi, 250 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecektir. Projenin temeli 2024 yılı Ocak ayı sonunda atılacaktır.

Tasarımı Halim Aydın tarafından yapılan proje Ovacık’ta yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerinde ise toplam 6 adet müstakil villa yer almaktadır.

Proje kapsamındaki her villa 3+1 olup, 130 metrekare net kullanım alanına sahiptir. Villaların önleri açık ve hepsi de Sakız adası manzarasına sahiptir. Yatak odalarında özel jakuzileri, şömineleri ve her villanın önünde müstakil havuzu bulunmaktadır. Ayrıca projenin 2025 yılı Haziran ayından tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Yöreye özel mimari

Villaların mimarisi, Ege Denizi’nin güzelliğini yansıtacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca villaların dış cepheleri doğal taşlarla kaplanacaktır. Her villanın kendine özgü bir cumbası olacaktır. Bu cumbalar, villalara estetik bir görünüm kazandıracaktır. Bununla birlikte Ege Denizi’nin manzarasını daha iyi izleme imkanı sunacaktır.

Ege mimarisini yansıtan proje, Bornova’nın tarihi levanten konaklarını, taş evleri ve cumbalı mimarisini bir araya getirmektedir.

Halim Aydın Ovacık Levanten Evleri nerede yer almaktadır?

Proje, marina ve çevre yoluna 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje, Sakız Adası manzarasına hakim bir konumda yer almaktadır. Konut projesi, Çeşme’nin en popüler tatil beldelerinden biri olan Alaçatı’ya da oldukça yakın bir konumdadır.

Bu konut projesi, Çeşme’de yaşayan veya yatırım yapmak isteyenler için cazip bir fırsat sunmaktadır. 250 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilecek projede, villalar 2025 Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje, Ege’nin eşsiz güzellikleri ile harmanlanmış, modern ve konforlu bir yaşam sunmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…