Kategoriler
Proje Haberleri

Halkalı Park İstasyon Küçükçekmece’de yükseliyor

Halkalı Park İstasyon İstanbul Küçükçekmece’de yer alan projelerden birisidir. Aderans Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin teslimlerine başlanmak üzere. 2022 yılı Ekim ayında teslimi planlanan dairelerin genel özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Halkalı Park İstasyon projesi toplam 8.000 metrekare inşaat alanı üzerine kurulmuştur. Bu alan üzerinde büyüklükleri farklı 56 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Bütün dairelerde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. 2 oda 1 salon dairelerde sadece ortak kullanım için banyo bulunmaktadır. 3 oda 1 salon dairelerde ise ortak kullanım banyosuna ek olarak yatak odası içinde ebeveyn banyosu vardır. Daire içlerinde birinci sınıf kalitede lake iç kapılar bulunmaktadır. Daire dış kapısı ise çelik kapıdır. Mutfaklarda üçlü olarak ankastre set vardır. Konutlar merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır. Bundan dolayı 7/24 sıcak su imkanı bulunmaktadır.

Halkalı Park İstasyon projesinde katlara iniş çıkış için çift asansör bulunmaktadır. Bu asansörler geniş olduklarından engelli bireyler için de uygundur. Aynı şekilde çift olan merdivenler de geniş olarak hazır bulunmaktadır. Proje dairelerinin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmetler mevcuttur. Proje alanında özel peyzaj alanı vardır. Bu alanda çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun alanları hazırlanmıştır.

Halkalı Park İstasyon konumu ve daire fiyatları

Proje toplu taşıma duraklarına 2 dakikalık mesafede yer almaktadır. İstanbul Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasında bulunmaktadır. Ayrıca Kanal İstanbul ve Küçükçekmece Gölüne de 1 kilometre mesafededir. Proje alanından istediğiniz yere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Özel araçla ulaşım için E-5 ve TEM otoyolları kullanılabilir. Toplu ulaşım içinse metro, metrobüs, otobüs, minibüs, Marmaray kullanılmaktadır.

Halkalı Park İstasyon projesindeki daireler büyüklüklerine göre fiyatlandırılmaktadır. 2 oda 1 salon olan daireler 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 2 milyon 750 binden satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler 116 metrekare büyüklüğe sahiptir. Dairelerin şu anda satış fiyatı 3 milyon 750 binden başlamaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve satışları hakkında detaylar için 0 (212) 890 71 64 ve 0 (532) 579 36 99 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız