Kategoriler
Proje Haberleri

Hanzade Konakları Düzce satışları devam ediyor

Hanzade Konakları Düzce projesinde daire satışları devam etmektedir. Düzce konut projesinde satışa sunulan 2+1 ve 3+1 odalı daire seçenekleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra projesi Düzce İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Asat İnşaat firması tarafından inşa edilen dairelerin sahip oldukları ölçüler şu şekildedir; 2+1 tip daire seçeneklerine sahip daireler brüt 107 metrekare, net ise 95 100 metrekaredir. 3+1 tip daire seçeneklerine sahip daireler ise brüt 152 metrekare, net ise 124 metrekaredir.

Bu şekilde sıralanan daireler doğa manzaralı teraslara sahiptir. Hanzade Konakları Düzce konut projesi içerisinde otopark, oyun parkı, güvenlik kapıcı gibi olanaklar da bulunmaktadır. Daireler geniş odalar, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir.

Hanzade Konakları Düzce nerede?

Konut projesi Düzce İli, Merkez İlçesi’nin en özel bölgelerinden biri olan Şehit Murat Demir Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projedeki daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Dairelerin fiyatları daire büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Bu kapsamda daire satışları devam eden projede;

Brüt 107 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

152 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 580 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca satışlarda araç takası da kabul edilmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 533 396 64 45 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…