Kategoriler
Proje Haberleri

Happy Life Homes Tuzla 2023 sonu teslim

Happy Life Homes Tuzla projesi aile yaşamına keyifli ve huzurlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ayrıca projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Karagülle İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 189 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2 4 artı 1, 4 artı 2 ve 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karagülle İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 8 katlı olmak üzere yatay mimari olarak tasarlanmış 2 konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 189 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2 4 artı 1, 4 artı 2 ve 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekare ile 300 metrekare arasında değişmektedir. Daha detaylı inceleyecek olursak; 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 ve 3 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 4 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 275 ile 300 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye tanımlanmış açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, buhar odası, hamam, sauna, spor salonu, kamelya, peyzaj alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte futbol, basketbol, hentbol sahaları, masa tenisi gibi spor imkanlar da yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde; asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşan dairelerde görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Pek çok dairesinde ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır odası gibi alanlarıyla yaşam ergonomik hale gelmektedir. Hilton lavabo, duşakabin, ankastre mutfak seti, alaturka tuvalet, fiber internet, gömme dolap, kiler, panjur, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Happy Life Homes Tuzla konumu hakkında

İstanbul’un Tuzla İlçesi Evliya Çelebi Mahallesi’nde inşa edilen proje birçok dairesinden görünen muhteşem Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahiptir. Projenin konumu bütün yerleşim alanlarına çok yakın konumdadır. Bununla birlikte çok sakin ve dingin bir lokasyonda yer almaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Üstelik deniz otobüsü, dolmuş, Marmaray, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Happy Life Homes Tuzla fiyatları ne kadardır?

Happy Life Homes Tuzla projesinde cazip ödeme koşulları, uygun fiyat ve inşaat firmasından komisyonsuz satış avantajları mevcuttur.

2 artı 1 dairelerin fiyatları 2.350.000 TL ile 2.750.000 TL arasında değişmektedir.

3 artı 1 dairelerin fiyatları 3.350.000 TL’den başlamaktadır.

3 artı 2 dairelerin fiyatları 4.300.000 TL’den başlamaktadır.

4 artı 2 tip dairelerin fiyatları 5.400.000 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 5 artı 2 tip dairelerin fiyatları 7.800.000 TL’den başlamaktadır. Bunun yanı sıra söz konusu projenin teslim tarihi 31 Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 504 77 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…