Kategoriler
Proje Haberleri

Has Bahçe Konakları Serdivan lansman fiyatlarıyla satışta

Has Bahçe Konakları Serdivan projesi lüks yaşam alanları ve modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Adaşen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, site ve müstakil yasam konforunu bir arada yaşama fırsatı sunmaktadır. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. 5 artı 1 villaların net büyüklüğü ise 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kendine ait 300 metrekarelik müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte müstakil peyzaj uygulamaları yapılmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her villada 135 metrekarelik panoramik teras kullanımı bulunmaktadır. 3 adet banyo ve 3 adet tuvalet yer almaktadır.

Has Bahçe Konakları Serdivan konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Kazımpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok market ile sosyal olanaklar sağlayan lokasyonlar mevcuttur. Serdivan AVM’ye 6 kilometre, Adatıp Hastanesine 5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya gişelerine ve yeni açılacak Sakarya Şehir Hastanesine 5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Has Bahçe Konakları Serdivan fiyatları ne kadardır?

Has Bahçe Konakları Serdivan projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede araç takası değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 281 11 51 veya 0 (549) 390 54 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…