Kategoriler
Proje Haberleri

Has Delta projesi nerede yükseliyor?

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Bahçelievler ilçesinde, Delta Yatırım Holding inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Has Delta konut projesi, toplam 12 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Proje, toplam 100 bin metrekare arsa inşaat alanına sahip. Projede 140 yataklı ve 5 yıldızlı bir otel, 120 civarında rezidans ve 50 ünitelik açık cadde mağazası bulunuyor. Proje, toplam 4 bloktan meydana geliyor. Blokların yerden yüksekliği, toplam 6 kat olarak planlandı.

Mart 2022 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede; yerin altındaki 5 kat, otopark ve otelin donatı alanları olarak ayrılacak.

Has Delta karma projesi sosyal donatı özellikleri

Has Delta projesinde, fiyatlar ve ödeme koşulları henüz belli olmadı. Fiyatlar ve ödeme koşullarıyla ilgili detaylar, önümüzdeki günlerde belli olacak.

Projede birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, açık otopark, çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, güvenlik, Türk hamamı, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkuru ve güneşlenme terası mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü projede balkon da var. Projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Jeneratörlü projede akıllı ev sistemleri de mevcut. Yangın merdivenli projede depo da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki karma proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Karma proje nerede yükseliyor?

Proje, merkezi ve değerli konumuyla da dikkat çekiyor. Karma proje, Bakırköy İncirli’de E-5 üzerinde bulunan eski kola fabrikası arazisine yapılacak. Atatürk Havalimanı bölgesinde yer alan proje, önemli bir konuma sahip. Proje bölgesinde fuar alanı ve millet bahçesi de yapılması planlanıyor.

Has Delta karma projesi, Talatpaşa Caddesi Bahçelievler/İstanbul adresinde yer alıyor.

Karma proje ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 554 29 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.