Kategoriler
Proje Haberleri

Hassaray Konakları geniş daireleri ile Karaman’da yükseliyor

Hassaray Konakları projesi Karaman, Merkez’de daireler satışa çıktı. Geniş ve ferah daire tipleri ile dikkat çeken proje Konproje Ankon Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. aracılığıyla sahiplerini bekliyor. Proje konut kredisi kapsamına uygun mu? Ayrıca proje kapsamındaki dairelerin özellikleri neler? Proje kapsamında hangi sosyal olanaklar mevcut durumda yer alıyor? Projede hangi daire seçenekleri var?

Hassaray Konakları daire seçenekleri

Projede brüt 225 net ise 200 metrekare alana sahip geniş 4+1 daireler satışa çıkmış durumda. 12 Katlı binada yer alan daireler yerden ısıtma sistemi ile ısıtılıyor. Projede kızartma balkonu, ütü odası, ebeveyn soyunma odası ve ebeveyn banyosu mevcut. Ayrıca dairelerde malzeme kalitesi de dikkat çekiyor. Bunun yanında dairelerin ana banyosunda Türk hamamı mevcut durumda. Ayrıca projede dairelerin her odasına termostat ısı ölçer takılacak. Projede her dairenin girişinde özel ayakkabılık bölümü de var.

Hassaray Konakları sosyal olanakları

Projede çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları mevcut. Ayrıca bisiklet parkurlarına da yer veren projede bol bol yeşil alan ve kamelyalar da var. Proje kapsamında fitness center de mevcut. Bunun yanında kapalı havuz, hamam ve sauna imkanlarına da sahip projede daireler yatırım amacıyla da tercih etmeye açık durumda. Proje konum itibariyle de semt pazarı ve markete yakın durumda, şehir merkezinde yer alıyor. Ayrıca projede kapıcı hizmeti de var.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Hassaray Konakları projesinde brüt 225 metrekarelik 4+1 daire 1.300.000 TL fiyat üzerinden satışa çıkmış durumda. Proje kapsamındaki daireler konut kredisi kapsamına girmiyor. İnşaat firmasından satışta olan daire takas ödeme seçeneğine sahip durumda. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 05538651992 proje satış temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…