Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Sancaktepe satışları devam ediyor

Hava Kent Sancaktepe projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje S.S CVS Havakent Konut Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 150 adet konut ile birlikte ticari alanlar da bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 150 adet konut ile birlikte ticari alanlar da bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Ayrıca giriş katların da bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, kiler, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Hava Kent Sancaktepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sancaktepe İlçesi Osmangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, göl, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, Marmaray, dolmuş, metro, metrobüs, tramvay minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Hava Kent Sancaktepe fiyatları ne kadardır?

Hava Kent Sancaktepe projesinde peşin ödeme dışında, kredisiz faizsiz ödeme kolaylığı ile sunulmuştur.

Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 801 48 02 veya 0 (542) 259 65 34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…