Kategoriler
Proje Haberleri

Hayal Bodrum yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta

Hayal Bodrum projesi Muğla İli, Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Serhat Demir Çelik A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projede toplam 199 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2+1 flat, 3+1 ve 4+1 havuzlu villalardan meydana gelmektedir. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri

Serhat Demir Çelik A.Ş. güvencesi ile tasarlanan projede daire ve villa seçeneklerine sahip 199 adet konut yer almaktadır. Proje kapsamında  2+1 flat daireler yer almaktadır. Bununla birlikte 3+1 ve 4+1 havuzlu villalardan oluşmaktadır. Bu konutların büyüklüğü ise 63 metrekare ile 122.79 metrekare arasında değişmektedir.

Daha detaylı inceleyecek olursak; 2 artı 1 flat dairelerin büyüklüğü brüt 63 metrekare ile 82.79 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 112.05 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 122.79 metrekare olmaktadır.

24 saat güvenlik hizmeti sağlanan projede her konuta özel açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; tenis kortu, voleybol sahası, fitness center, spa, havuzbaşı cafe, restaurant alanı, yüzme havuzu ve özel beach bulunmaktadır. Üstelik kendine ait plajı ve kusursuz vizyonla tasarlanmış yapısıyla dikkat çekmektedir. Projeye özel hizmetler içerisinde ise resepsiyon hizmeti, housekeeping, kuru temizleme ve shuttle bulunmaktadır. Bahsi geçen projede konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra biyolojik arıtma sistemi ve yerden ısıtma sistemi yer almaktadır.

Hayal Bodrum nerede yer alıyor?

Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer alan proje Kaleboğazı Mevkii’nde inşa edilmektedir. Eşsiz orman manzarası ile birlikte doğanın içinde tertemiz bir hava ve sakin bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Özel beach bulunan proje denize 15 dakika uzaklıktadır. Üstelik havaalanına 5 dakikalık bir mesafededir. Alışveriş merkezleri, balıkçı restaurantlar ve Güvercinlik Sahil’i 10 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte okullara ve hastaneye 20 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Hayal Bodrum fiyat ve ödeme planı

Hayal Bodrum projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Aynı zamanda sıfır faizli, yüzde 50 peşinat, 8 ay vadeli kampanya ile birlikte yüzde 10 peşinat, 12 ay vadeli kampanya mevcuttur. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Konut projesi teslim tarihi ise 2023 yılı Aralık ayı olarak planlanmaktadır.

Proje kapsamında bulunan 2+1 flat dairelerin fiyatları 3.450.000 TL ile 3.850.000 TL arasında değişmektedir.

3+1 villa tipindeki konutların fiyatları 7.250.000 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 4+1 tipindeki villaların fiyatları ise 10.950.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0312 278 32 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…