Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Foça satışları devam ediyor

Hayat Foça projesi 2. etabı ile karşımıza çıkan özel bahçeli ve havuzlu lüks bir villa projesidir. Projenin konumu İzmir’in Foça İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sold Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı yapısı ile dikkat çeken proje 50.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde farklı tipte ve farklı nitelikte villalar yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sold Yapı güvencesi ile hayata geçirilen proje 50.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde farklı tipte ve farklı nitelikte 42 adet villa yer almaktadır. Projede Lon adı verilen 22 konut, Smyrna adı verilen 6 konut ve Lidya adında 14 konut mevcuttur. Villa tiplerine bakıldığında 3 artı 1 olarak tasarlanan tek katlı müstakil villa bulunmaktadır. Bu villanın 750 metrekarelik geniş bir bahçe alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte müstakil villa, 3 oda 1 salon dubleks villa, 2 oda 1 salon large dubleks, 2 oda 1 salon dubleks villa, 2 oda 1 salon bahçe ve teras dairesi, 1 oda 1 salon bahçe ve teras dairesi seçenekleri mevcuttur.

Projedeki konutların büyüklükleri 57 ile 172 metrekare arasında değişmektedir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 57 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 72 ile 109 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 125 ile 172 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal yönü ile dikkat çeken proje adete spa merkezi gibi birçok özelliği barındırmaktadır. Üstelik çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte büyük villaların kendine özel yüzme havuzu mevcuttur.

Hayat Foça konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Foça İlçesi Kocamehmetler Köyü Şht. Veli Er Sokak üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu proje bulunduğu bölgenin en huzurlu ve sakin konumunda yer almaktadır. Üstelik bu konular doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Hayat Foça projesinde farklı tipte konutlar yer almaktadır. Bu sebeple fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 232 300 00 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…