Kategoriler
Proje Haberleri

Hendek Ayşe Hanım Sitesi satışları devam ediyor

Hendek Ayşe Hanım Sitesi projesinde hemen teslim durumundaki çok kullanışlı daireler sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer alan proje Hendes İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen 2 blokta 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hendes İnşaat A.Ş. güvencesi ile tasarlanan projede her biri 3 katlı olmak üzere yatay mimari konseptiyle inşa edilmiş 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 95 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak tahsis edilmiş kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal aktivite alanları içerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları bulunmaktadır ve yeşil alan bulunmaktadır.

Her blokta geniş yapıda asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Her dairede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Projedeki tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ankastre mutfak seti bulunmaktadır. 3 artı 1 dairelerin yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Hilton lavabo, duşakabin, büyük balkon alanları, PVC doğrama ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Hendek Ayşe Hanım Sitesi konumu hakkında

Merkezi konumu ile dikkat çeken proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Sarıdere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bununla birlikte bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market, eğitim kurumları, sağlık kurumları, park alanı, spor salonu ve cami yer almaktadır.

hendek Ayşe Hanım Sitesi fiyatları ne kadar?

Hemen teslim durumundaki Ayşe Hanım Sitesi projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 95 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 250 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 525 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 547 34 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…