Kategoriler
Proje Haberleri

Hilal Hill Büyükçekmece satışları devam ediyor

Hilal Hill Büyükçekmece modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hilal Hill Satış Ofisi tarafından hayata geçirilmektedir. 22.000 metrekare inşaat alanına sahip site içerisinde 10 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

22.000 metrekare inşaat alanına sahip site içerisinde 10 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare ile 166 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı, basketbol sahası, yürüyüş alanları ve oturma alanları gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kişiye özel bahçe ve veranda alanı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde dörtlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Hilal Hill Büyükçekmece konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, hastane ve eczane gibi birçok alan mevcuttur. Dolmuş, metrobüs ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Beykent Üniversitesi, Beykent Üniversite Hastanesi, Devlet Hastanesi ve metrobüs 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Büyükçekmece sahil de 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Hilal Hill Büyükçekmece fiyatları ne kadardır?

Hilal Hill Büyükçekmece projesinde 2 adet ödeme seçeneği bulunmaktadır. Satış ofisi bünyesinde yüzde 50 peşin ve 12 ay taksit imkanı ile peşin ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Brüt 150 ile 166 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL ile 2.250.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.790.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 803 33 33 veya 0 (549) 827 08 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…