Kategoriler
Proje Haberleri

Hilal Konakları lansman fiyatlarıyla satışta

Hilal Konakları projesi kampanyalı ödeme seçenekleri ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kılıçarslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yer alan proje kapsamında 3 artı 1 villa seçeneklerine sahip konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kılıçarslan İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede site içerisinde konumlanan 2 katlı villalar yer almaktadır. Üstelik bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca 80 metrekarelik bahçe alanı yer almaktadır. Bahçe içerisinde ise barbekü alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan villa yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalar geniş teraslı olup terasta oturma alanları yer almaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Üstelik her villada çamaşır odası yer almaktadır.

Hilal Konakları konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Ayrıca denize 800 metrelik bir yürüme mesafesindedir. Çevresinde eğitim kurumları, Aquapark ve alışveriş merkezleri yer almaktadır.

Hilal Konakları fiyatları ne kadar?

Hilal Konakları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. 12 ay elden taksit seçeneği ile faiz ödemeden villa sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Bununla birlikte nakit alımlarda yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 2.550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca araçlar takas kampanyası ile değerinde alınmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (535) 100 52 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…