Kategoriler
Proje Haberleri

Hilal Life Küçükçekmece satışı devam ediyor

Hilal Life Küçükçekmece projesi İstanbul Küçükçekmece’de yer alan bir projedir. Hilal Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satışları devam etmektedir. Teslimleri için 2023 yılı Ocak ayı verilen dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve satış fiyatları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Hilal Life Küçükçekmece projesi toplam 7.130 metrekare arsa üzerine konumlandırılmıştır. Arazi üzerinde toplam 60 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Modern mimari yapısı olan dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturmak için geniş olarak hazırlanmıştır. 3 oda 1 salon dairelerde ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alan olarak yer almaktadır. Mutfak ve salon dairelerde ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set vardır. Daire içleri dayanıklı ve kullanışlı iç kapılara sahiptir. Dış kapı olarak ise çelik kapı vardır. Dairelerde akıllı ev sistemi mevcuttur.

Hilal Life Küçükçekmece projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Bu otoparklarda her daire için birer araçlık yer vardır. Dairelere iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Çift asansör sistemi ile iniş çıkışlarda kolaylık sağlanmaktadır. Proje konum olarak da pek çok avantaja sahiptir. Merkezi bir konumda olduğundan pek çok yere yürüme mesafesindedir. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, semt pazarı, market, hastane, eczane gibi alanlara yakındır. Uzak mesafelere ulaşım için de avantajlı bir konumdadır. Otobüs, metro, TEM, E-5 Marmaray, tren istasyonu ve metrobüs proje konumuna yakın mesafededir.

Hilal Life Küçükçekmece daire fiyatları

Projede 2+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam etmektedir. 2 oda 1 salon daireler brüt 128, net 79 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları 2 milyon 200 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon olan dairelerin brüt kullanım alanı 149, net kullanım alanı 103 metrekaredir. Daireler şu anda 3 milyon 200 binden satışa sunulmaktadır.

Hilal Life Küçükçekmece projesi hakkında detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0507 339 86 07 numarasını arayabilirsiniz. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Bu numaralardan hem dairelerin fiyatlarını öğrenebilir hem de merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız