Kategoriler
Proje Haberleri

Hill City Home satışları başladı

Hill City Home İzmir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Öz-Kon İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hill City Home Ayrancılar projesi içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, oturma alanları, sauna, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Hill City Home nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Torbalı İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı, spor salonu ve cami bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Hill City Home fiyatları ne kadar?

Hill City Home Torbalı projesinde brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 854 14 63 veya 0 (543) 295 35 42 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…