Kategoriler
Proje Haberleri

Hillgarden 216 Çengelköy vade farksız fırsatı

Konut alımında artık öncelikler değişiyor. Kahramanmaraş ve Hatay’da yaşanan 6 Şubat depremleri sonrasında, insanlar konut seçerken önceliklerini gözden geçiriyor. Depreme dayanıklılık, birçok kişi için en önemli kriter haline geldi. İnşaat sektöründe güven de ön planda. Hema İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Alagöz, konut alırken dikkat edilmesi gereken üç temel kriterin kalıcılık, sürdürülebilirlik ve sağlamlık olduğunu belirtiyor. Bu kapsamda Hillgarden 216 Çengelköy satışları da devam etmektedir.

Depreme Karşı Güçlü Binalar İnşa Etmek

Depreme dayanıklı binalar, son yıllarda konut alıcılarının öncelikli tercihi haline geldi. Artık insanlar sadece konutun estetiğine değil, aynı zamanda yapı malzemelerinin kalitesine ve dayanıklılığına da dikkat ediyorlar. Hema İnşaat, bu taleplere cevap vermek için perde beton kullanarak, C-35 kalitesinde beton ve özenle seçilen demir kalınlıkları ile binaları depreme karşı üst düzey dayanıklı hale getiriyor.

Güven İnşa Etmek

Güven duygusu, konut alımında büyük bir rol oynuyor. İnsanlar, inşaat şirketlerine güvenmek istiyorlar. Hema İnşaat, 40 yılı aşkın süredir inşaat projeleri geliştiriyor ve bu süreçte güvenin ne kadar önemli olduğunu anlamış durumda. Müşterilerine güven vermek, onların tercihlerini etkiliyor ve bu güven duygusu nesilden nesile aktarılıyor.

Kentsel Dönüşüme Önem Veriyoruz

Hema İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine büyük önem vermektedir. Özellikle deprem riski taşıyan bölgelerde, eski binaları güvenli ve modern konutlara dönüştürmektedir. Ayrıca Çengelköy Hillgarden 216 gibi projelerle, kentsel dönüşümün önemini vurguluyorlar. Gelecekte Ümraniye Elmalıkent ve Üsküdar Kandilli gibi büyük projelere odaklanarak, kentsel dönüşümü sürdürecekler.

Hillgarden 216 Çengelköy Ödeme Kolaylığı

Konut alırken ödeme kolaylığı da büyük bir etken haline geldi. Hema İnşaat, yüzde 50 peşinata vade farksız 18 ay taksitlendirme seçeneği sunuyor. Ayrıca İmece ile işbirliği yaparak farklı peşinat oranlarına göre 36, 48, 60 ay gibi vade farksız taksit seçenekleri sunmaktadır.

Hillgarden 216 Çengelköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 ve 4+2 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları 8 milyon 397 bin 415 TL’den başlamaktadır.

Konut alımında artık öncelikler değişiyor. Depreme dayanıklı binalar ve güven duygusu, insanların tercihlerini belirliyor. Ayrıca Hema İnşaat, bu taleplere yanıt vererek, depreme karşı güçlü binalar inşa ediyor ve müşterilere güven veriyor. Ve ayrıca kentsel dönüşüm projelerine önem veriyorlar ve ödeme kolaylığı sunuyorlar.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0541 403 36 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…