Kategoriler
Proje Haberleri

Hillside Karaağaç lansman fiyatlarıyla satışta

Balıkesir İli, Gömeç İlçesi, Karaağaç Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Koray Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Hillside Karaağaç çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Gömeç konut projesi Karaağaç Mahallesinde yer alan 4 bin 102 metrekarelik arazi alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bu sayede dışarda olsanız dahi telefonunuzla dairenizi kontrol altına alabilirsiniz. Ayrıca daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, vestiyer, çamaşır odası gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca klima, teras, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje toplamda 12 adet tripleks villadan meydana gelmektedir.

Hillside Karaağaç konut projesinin tanıtımı yapılmış olup sosyal açıdan oldukça zengin olanaklar sunar. Proje kapsamındaki villalar deniz manzarasına sahiptir. Site içerisinde her villaya otopark, güvenlik, su deposu, kamera sistemi gibi olanaklar da sunulmaktadır. Proje kapsamında tek tip villa seçeneklerine yer verilmiştir. Bu villalar 229 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Hillside Karaağaç fiyatları ne kadar?

Gömeç’de yükselecek olan projede villalar özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca lansman kapsamda satışları devam;

223 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villalar 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda satışlarda ödeme kolaylıkları gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Hillside Karaağaç nerede yer alıyor?

Proje, Karaağaç Mahallesi, Gömeç/Balıkesir’de yer almaktadır. Proje ayrıca Kaz Dağları dahi bütün körfez manzarasına sahiptir. Bunun dışında Gemiyatağı Koyu ve plaja da 220 metre uzaklıktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0382 213 39 99 ve 0533 719 33 23 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…